De concentrator van de olijfzuurstof, zorg voor u!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Zhengzhou Olive Electronic Technology Co.,ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
Van goede kwaliteit Olive Oxygen Concentrator voor verkoop
Van goede kwaliteit Olive Oxygen Concentrator voor verkoop
Wij zijn zeer tevreden om te zien uw zuurstofzuiverheid bij >93% met meer dan 1 week van ononderbroken levering kan blijven.

—— Luke

Gelieve te ontwikkelen meer aardige zuurstofconcentrator en met betere prijzen, zodat kunnen wij uw machines verkopen aan meer cliënten en grotere markten bereiken. Dank u

—— Edward Deanda

De de zuurstofconcentrator van het olijfhuis is een gift aan de moeder, houdt de moeder van het, kan de moeder hem vervoeren op om het even welk ogenblik, overal, werkelijk goed product

—— Daria

Zhengzhou Olive Electronic Technology Co.,ltd

1 2 3
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2
Fabrieksarbeider Fabriek Zuurstofconcentrator die pic testen
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Olijf
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 5000,000-8000,000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Zhengzhou Olive Electronic Technology Co. , Ltd, is in 2006 wordt gevestigd, een snelle groeiende onderneming die de productie en de marketing van zuurstofconcentrator en verwante gezondheidszorgproducten dat integreert. Na de inspanningen en de ontwikkeling van 12 jaar, nu zijn wij één van de belangrijke fabrikanten en de leveranciers van de zuurstofconcentrator in China geworden. Wij houden altijd zeer vriendelijke verhouding met vele sterke medische fabrieken en onderzoekinstituten in China. Wij zijn genieten van hoge reputatie internationaal in medische gezondheidszorgmarkt in eigen land en geweest.

 

Zhengzhou Olive Electronic Technology Co.,ltd


Onze fabrieksnadruk op opbrengst de meeste soorten zuurstofconcentrators in China, dat de de zuurstofconcentrator van het huis medische gebruik, de draagbare zuurstofconcentrator, en de hoge concentrator van de stroomzuurstof omvat. Met professionele productieinstallaties, kunnen wij OEM voor klanten zonodig doen. De producten wij produceren behandelen bijna de meeste zuurstofconcentrators die in China kunnen worden vervaardigd.

Zhengzhou Olive Electronic Technology Co.,ltd

De olijf heeft een speciale professionele registratieafdeling, die verantwoordelijk voor binnenlandse registratie en overzee registratie. Wij kunnen onze stroom van potentiële klanten helpen om het registratiewerk te doen. onze fabriek voert ISO 13485 strikt uit, zijn elk van onze producten in overeenstemming met medisch Ce. En wij hebben een goede relatie met binnenlands beroemd instituut dat ons van gebiedend medisch analyse en autorisatierapport kan voorzien. De kwaliteit en de Dienst zijn altijd hoogste zorg in Olijf. Wij verlenen volledige reeks van de dienst, met inbegrip van datum en steekproeven, die op verzoek beschikbaar zijn.

 

Zhengzhou Olive Electronic Technology Co.,ltd

 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld uit, die omvat: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

Zhengzhou Olive Electronic Technology Co.,ltd

 

 

De opdracht van de olijf is „creeert een platform om te bereiken zelf-met een waarde van! Nadruk op producten en de diensten en nadruk op de gezondheid en de schoonheid van globale gebruikers.“ en ons Principe is een „groep mensen met dromen, doet zinvolle dingen, het bloei prachtige leven!“

 

Wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - kwaliteitsgoederen voor onze klant. Het is de manier wij met onze klanten en markt. Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Ik ben zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.

Contactgegevens
Zhengzhou Olive Electronic Technology Co.,ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons